Cari Blog Ini

Ahad, 25 Julai 2021

Dah tak lama lagi sayang...

Assalamualaikum ET. 

Kalau ikut apps, mommy akan jumpa awak lagi 8 minggu. Pejam celik, pejam celik rasa macam sekejap. Ya Allah, syukur sgt dengan peluang yang Kau berikan. 

Dalam seminggu ni mommy dah mula rasa mmg berat sgt nak usung perut berjalan. Mommy dah mula rasa senak, bahagian ari-ari menekan ke bawah mungkin sbb kedudukan placenta atau fibroid ni. Awak pun kadang-kadang berpusing sampai tegang perut mommy. Hari ni first time awak menendang perut kiri atas mommy tau. Kuat sangat. Awak tengah cuba engage kepala kat bawah ke tu? Doktor kata ruang dalam rahim masih banyak kosong, sebab itu awak masih bersuka ria berenang berpusing-pusing.

Stay strong anak mommy, jangan main tali pusat sangat. Mommy nak jumpa awak, ET. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Do you want to comment or critic? Sure i don't mind. Thanx anyway...

Dah tak lama lagi sayang...

Assalamualaikum ET.  Kalau ikut apps, mommy akan jumpa awak lagi 8 minggu. Pejam celik, pejam celik rasa macam sekejap. Ya Allah...