Instagram Shots

Khamis, 11 September 2008

11 Sept - Kebetulan atau suratan takdir?


Korang tahu ini tarikh apa?? Bukan aku ajak untuk memperingati insiden 11 Sept di Amerika tu. Grand tak title post aku hari ni? Sebenarnya tak ada kaitan pun dengan WTC ni. Aku ada pengumuman baru lagi nak dibuat.


Aku nak bagitahu... yang aku... macam dah TAK ADA APA-APA IKATAN HATI DENGAN CHENTA lagi. (mesti melompat gembira lalat-lalat yang dengki dengan aku tu, eh lalat berterbangan... bukan melompat.)
Hidup perlu diteruskan.


Well, aku akan bercerita tentang semalam bila ada kelapangan. Nanti-nantilah.


My emotion currently not stable.