Instagram Shots

Selasa, 14 Oktober 2008

Adeh!

Setiap kali nak update blog, mesti ada hal! Tensi la... Mesti korang bosang masuk blog aku. Asal ada cerita aku dapat call untuk stanby. Kena KERJA!!!

Hari ini harga minyak turun RM0.15 lagi. Jadi aku nak pergi buat pemantauan stesyen minyak. Karang kalau balik awal, dan aku masih bertenaga aku nak update. Banyak gila cerita aku nak kongsi. Buat sementara aku terpaksa cari artikel yang boleh copy & paste. Korang study la pasal CINTA itu dulu ok?

#ArianiHijabRun2016

Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nom...