Instagram Shots

Selasa, 26 Januari 2010

Romen Jahat

Dah lama tak macam ni ramai-ramai. Gila-gila, nyam-nyam, jilat-jilat, sedap-sedap, suka hati!



Roma-roma ma ma, gaga u la la...



Bukan cerita gang-bang atau beromen ramai-ramai. Ish!!


Pergi karaoke saja. Bukan projek geli-geli.

Semalam sesi menjerit puas-puas kerana kami mendapat kunjungan terhormat dari en. suami colleague ke tempat kami selalu menyumbangkan suara. Jauh tu, dari Melaka ke Klang untuk tengok bagaimana si isteri bersosial bersama kawan-kawannya.

Macam biasa, sesi pecah anak tekak dan makan-makan memang akan sentiasa diadakan di Green Box, Aeon Bukit Tinggi.


gambar aiskrim tak sempat nak snap*

Aku... mungkin nak lepaskan tekanan perasaan. Seminggu ni, i never looked at what i took for my lunch and dinner. Pergi mam la. Diet ku berkecamok sebentar.

Awek ni memang sentiasa over-feeling, drama queen la katakan. Kebetulan suara ala-ala serak Ella. Nama baru: Sella

Dah kenyang melantak; Tido. Dalam kebisingan suara-suara yang tak berapa cemerlang ni dia tak ada rasa terganggu pun. LOL

Gambar ni tak boleh komen, sebab ada gambar aku.

Inilah pasangan mempelai~pengantin baru yang muda dari kami semua. :(




Ye la...ye la... mesti korang tanya apa ke bangang aku letak tajuk entry Romen Jahat?

SEBAB...

Aku suka nyanyi lagi Bad Romance. ~lalalala






Syimalicious: *Jilat-jilat diatas adalah merujuk kepada aiskrim walaupun hakikatnya aiskrim tersebut dimakan dengan menggunakan sudu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...