Instagram Shots

Isnin, 18 Januari 2010

Sempit punya pasal la ni




OMG!!




Kenapa jam??




Orang ramai-ramai ni nak beli stok untuk preparation gempa bumi or sebab nak tengok Adnan Sempit??




J Card Day rupanya! Manusia penuh sesak! Menakutkan!




Sempat ke nak collect tiket?






Memang tak sempat. Kami dapat tiket yang agak depan dan agak terkehel sikit leher waktu menonton. Sebab hari pertama tayangan harus la sambar juga. Hasil gamble dengan kawan-kawan main redah je. Sampai-sampai ternganga sebab terkejut orang ramai. Maklum la, Kuala Selangor tak ada JJ. Ada Tesco je.



Haih! Setiap kali pergi movie mesti orang belakang aku macam hanjeng! *tepuk dahi*








Syimalicious: Korang dah tengok belum cerita ni? Serious, kelakar!! Malas nak kasi review lebih-lebih. Pergi tengok sendiri!

#ArianiHijabRun2016

Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nom...