Instagram Shots

Jumaat, 12 Februari 2010

Suka "merokok"??

Merokok banyak maksud. Tapi aku tak nak ajak kawan-kawan yang membaca blog ini untuk berfikiran lucah. Kekekeke.



Hari tu bila keluar fatwa haram merokok di Pahang berapa ramai yang pening? Ala... pening kejap je tu, sebab perkara yang dilarang itulah paling best dibuat. Betulkan?

Aku dah tak heavy macam dulu. Kalau boleh nak slow down.

Apakata kaki merokok, kita check berapa banyak kita dah habiskan duit untuk rokok yang nikmatnya sementara ni.


*ini entry saja-saja namanya....