Instagram Shots

Isnin, 18 Oktober 2010

Saya memang kera sumbang

Kera sumbang. Tapi tahu tak anda, bahawa dia lonely dan jadi begitu sebab sikap orang-orang disekeliling??
Kadang-kadang aku rasa seperti nak lari jauh dari orang. Tak mahu berkawan. Biarlah orang kata aku ni kera sumbang. Sebab kadang-kadang kawan ramai lebih membawa bahana. Tapi kadang-kadang mereka juga penghibur dikala kita berduka. Mana satu baik sebenarnya?

At this moment aku memang rasa nak berkurung, dan tak mahu berkawan dengan siapa-siapa. Aku tak mahu kecewakan hati sesiapa. Tak mahu sakitkan hati sesiapa. Biarkan sorang-sorang. Biarkan orang mengata perihal aku. Aku tak heran.

Leave me alone la....
Syimalicious: Aku pun tak tahu kenapa entry aku agak emo. Mungkin sebab nak kaitkan gambar yang aku capture masa shoot outdoor haritu. Boleh terima tak alasan tu? Tapi mungkin tengah beremosi dan agak stress juga sebab hari ini saja dah tiga kali makan nasi lemak. Oh gosh...!


Setakat ini dahulu,

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...