Instagram Shots

Isnin, 13 Februari 2012

Seorang lagi naik pelamin


"Barang siapa yang berkahwin sebelum aku, maka setakat itu sahaja lah persahabatan kita"~Syimalicious

Haha!

Gila meroyan apa aku ni?

Hari ini adalah catatan sejarah bilamana aku dengan sendiri nak menghadirkan diri ke kenduri kawan-kawan. Dulu-dulu aku avoid semua wedding sebab.... adalah sebabnya. Tahun ni azam baru, akan cuba untuk memenuhi undangan kawan-kawan. 

Ini ialah pegawai aku di Shah Alam. Pn Zainab namanya. Kenal  dia sebab aku kerap terlibat dengan program-program anjuran Gerakan Pengguna Negeri dan Puspanita.

Bagai pinang dibelah dua. Maaf, si lelaki pemalu orangnya.
Bermain-main dengan anak bos cawangan Gombak
Geram betul dengan Atirah ni, mata bulat, kening terukir, rambut lurus. Nasib baiklah anak orang kalau tak lunyai dah aku gomolkan. Aku dan Nora pergi lewat sikit dari geng-geng pejabat. Nora kurang sporting semalam. Aku kena interview dengan videographer. Adoi, tetiba jadi kelu nak bagi ucapan pada pengantin.

Azahar Ukir (OP) sedang memberi arahan untuk group photo.
Aku jadi sebahagian orang Hospital TAR Klang. Kihkihkih!
Macam dah kenal lama bergelak-gelak begini
Dunno why, suka tengok gambar sendiri. Aura ceria (yang dibuat-buat)
Dalam goodies bag, Flora suka benar coklat tu.

until then.... bye!