Instagram Shots

Jumaat, 3 Ogos 2012

Bila pakcik tengah baik hati


Ruang tengah rumahku tiada kipas, maklumlah rumah setinggan. Tahun 2007 dulu dah punggah stor rumah Putrajaya bawa kipas dinding kononnya nak pasang, sampai ke sudah tak pasang-pasang.

Dasar suka pending kerja.

So, walaupun ada meja makan di situ, aku jarang lepak situ kerana kepanasan. Maka sempena Ramadhan mubarak ini tetiba pakcik buat surprise belikan kipas berdiri satu untuk rumah ini. Bukan tak berkemampuan nak beli sendiri, tapi memikirkan debaran bakal dipindah randahkan membuatkan aku mati akal, tak mahu men-shopping apa-apa barang lagi.

Pakcik oh pakcik, semoga ehsan pakcik buat saya dibalas dengan kemuliaan dan dimurahkan rezeki. Amin.
Thank you pakcik agamku.

*Cerita beli kipas pun nak up entry. Teruk aku ni kan?? Ke-poyo-an. LOL!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...