Instagram Shots

Rabu, 10 September 2008

Happy Birthday Dear!!




Cuba teka birthday siapa yang aku nak celebrate sangat ni??

Cepatlah teka....!!



5...
4...
3...
2...
1...
Korang kena teka ok?



Hari ini aku tak sempat nak update apa-apa cerita sebab dari pagi dah hectic semacam. Banyak sangat kerjanya sampai macam-macam jadi.

Cerita aku semalam tentang pakcik tu, tak sangka hari ini dia terus berdesup datang ke pejabat. Nampak sangat aku garang bercakap dalam telefon. Tapi aku suka fast-response yang diberi oleh pakcik tersebut. Kalau sempat aku bercerita lagi tentang pakcik itu.

Macam tak sempat nak update cerita lama-lama. Ni pun baru sampai rumah, nak siap-siap mandi untuk pergi berbuka.... dan sambut hari tua seseorang!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...