Instagram Shots

Selasa, 25 November 2008

Kad birthday yang ke 26th


Aku terharu dengan ucapan kata-kata perangsang dan ucapan hari jadi sepanjang hari ini. Aku tahu korang menghargai persahabatan. Terima kasih!

Aku menangis... olok-olok... bukan sebab terharu dengan kad birthday ni, tapi aku menangis kerana menahan kesakitan gigi yang tak terkata tapi dalam versi olok-olok. Tak rawk la menangis. Terima kasih As kerana bersusah payah dan bersekang mata untuk create kad itu. Sangat warna warni, mentang-mentanglah kita berjiran dengan En Ravi. Well, warna-warni itu perangsang untuk aku pulih dari luka kena operate tu. Thanks!

Sangat cacat untuk meng-update apa-apa lagi.

#ArianiHijabRun2016

Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nom...