Instagram Shots

Khamis, 4 Disember 2008

Seafood at last!

Kerjaan. Ya, aku kerjaan semalam. Dengan selesema yang super teruk. Sikit-sikit bersin. Bos assign me to get a map. Peta topografi daerah Sabak Bernam. Hina ok? Daerah Sabak Bernam tak ada peta yang color printed. No specific peta topografi. Jupem pun tak buat. That one is limited. Itu apa yang pegawai Digis Majlis Daerah Sabak Bernam bagitahu. Ke hulur- ke hilir kena tendang. Sekejap kena ke Pejabat Tanah dan Daerah Sabak Bernam, sekejap ke MDSB. Haih.

Tapi tak kisahlah. Alang-alang dah sampai tempat orang ini, aku berkesempatan untuk makan tengahari di sana. Dah lama tak cerita pasal makan-makan.

Ini sup tofu isi ketam. Kena tambah kicap cuka yang masam. Aku tak suka campur cuka. Tak sedap.
This is my 1st time trying this cuisine. Butter prawn but this version. Quite sweet and i'm impress with the taste. So yummy!
Baby kailan.
Must eat! But this one is not ok. Tukang masak tak pandai masak. I gave 5 out of 10.
Sembilang claypot.

Macamana *aksi kami yang gila kebulur dan kelaparan, MAKAN?



Blurp! Alhamdullilah. Licin dan tidak membazir.


4 orang makan - sekotak rokok Dunhill 14'= Rm60 sajork! Murahkan?
Gambar telah tidak sengaja terblur kerana terlalu dekat ketika proses menangkap gambar as the camera's functions are too complicated. Aku tak pandai sebenarnya.


*Notakaki: Tengok tangan siapa yang gagah melicinkan gravy dalam pinggan itu. Memang sedap. Kalau kat rumah tu, dah jilat pinggan dah tu.