Instagram Shots

Rabu, 11 Mac 2009

Reporter super lahanat

Ish... grup assignment kadang-kadang menjengkelkan. Tambah-tambah kalau berkerjasama dengan orang yang pangkat umurnya senior. Sebab dia rasa dia paling tua, semua kena turut perintah dia. Kalau dia rasa pendapat orang itu tak kena, cepat-cepat dia nak pangkah orang tu. Kau ni apa hal ye??

Memasing dah grown up okay? Kalau kau cakap baik-baik, bukannya kitorang tak faham. Sikit-sikit mahu sound. Kalau cooperation tak ada, kau sound je pada orang yang tak nak bagi kerjasama tu.

Apa korang rasa kalau buka-buka email then ada message macam ini;

1. By tomorrow please let us know what each of us in details (not 5 pages la..basicaly what topic are u doing and which tool u r using). Perhaps we could go tru together. Tgk mane ok mane yg x ok..bg opinion same2.

2. DEADLINE sending me softcopy so I boleh print out and binding by SATURDAY (14th March 2009) before 12.00 noon!

Please co-operate ye. Sbb bile lagik ade mase nk compile, print and binding. Anyway Saturday tu I ade English course in my office so I boleh print and bindingkan on that day. Kalo ade yg x bagi I mmg xtau nk ckp ape.
I akan direct ngan en. Lecturer bgtau that particular person yg x antar and I mmg akan sumpah org tu fail utk paper nih kalo pasal die assignment x complete and submit on time. Hehehehe..seyesly, please antar on time ek. Kalo I boleh btolkan mane yg perlu I bole buat on the day. Kalo nk submit early that that pun dialu-alukan.


Macam satu arahan!
Gila psiko!!!


P/s: Motif aku buat entry ini ialah aku sangat sibuk dengan assignment sempena cuti kaki terpeleot ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...