Instagram Shots

Khamis, 12 Mac 2009

Tag tentang Buah Hati

Cik Aslina,
Sudah gaharu cendana pula,
Sudah tahu, bertanya pula.


Cheh berpantun pula aku kan. Meh sini akak jawab tag As tu.

Sape kekasih anda?
Apa itu kekasih? Ramai benor dah tahukan?


Macam mana dia melamar anda?
Dia tak pernah melamar, dia cakap dia TERPERANGKAP


Aper perkara paling BODOH pernah dilakukan kat korang?
Main permainan "Sekejap nak, sekejap tak nak". Game ini lebih kurang macam makan tebu, kita hisap manis tebu tu, then kita buang sepahnya.


Korang still KAPEL lagi ke?
KAPEL = LEPAK (kalau terbalikkan)


Sila TEMPEK gambar GF/BF korang.
Owh... dia bilang dia tak suka expose. Nanti ramai yang question dia this and that. Biasalah dia superstar. Tapi bagi tidak mengecewakan anda ini dia...



Senaraikan 10 perkara yang korang SUKA pasal dia?
  1. Dia baik
  2. Dia sangat baik
  3. Dia murah dengan senyuman
  4. Dia kelakar (kadang-kadang)
  5. Dia sangat prihatin
  6. Dia suka belanja saya (dulu-dulu)
  7. Dia sangat baik terhadap orang tua
  8. Dia suka bagi aku menangis
  9. Dia suka bagi aku makan banyak-banyak
  10. Dia suka buat aku suka pada dia

Ape korang nak cakap bile GF/BF korang nak BUANG korang dari life dia?
Itu antara aku dengan dialah kan? Perkara mengaibkan tak perlu nak bising-bising.



Aku tak mahu tag siapa-siapa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...