Instagram Shots

Ahad, 7 Jun 2009

Kenapa ia berlaku?

Boring!

Blank!

Bosan!

Idea kong!


Agak-agak korang, kenapa perkara ini berlaku? Aku dah mula rasa muak untuk update blog walaupun banyaaaaaaak sangat cerita best yang boleh aku kongsikan bersama korang.

Saham trafik blog aku mula menuruni dan aku tak suka dengan perkembangan naik turun trafik blog ni. (Macam la yang masuk tu ribu-ribu sehari...)

Adakah aku perlu meng-hire typist untuk menaip segala mak nenek cerita kehidupan seharian aku?


Aku dah bosan... aku dah bosan... aku dah bosan!!