Instagram Shots

Rabu, 16 September 2009

Hebat sangatkah mendokumentari perasaan teruja meminum air kencing syaiton?




Aku terjumpa video ini masa lalu lalang dalam blog Sue Anna Joe yang femes tu. Kebetulan pula katanya dia pun dapat video ini dari blog Cursing Malay.

Bila baca komen dalam blog Cursing Malay tu dah ada pula yang berbalah. Katanya inilah punca kerendahan moral sekiranya ditadbir oleh UMNO. Hai... macam-macam orang ni.

Pada aku, lantak pi lah kan. Video ini jadi kelakar sebab yang mabuk ni orang yang bukan guna bahasa melayu universal untuk mabuk. Even dalam drama melayu kita pun tak ada slang "Dok mollek", dll. Apa-apa pun "Kite minung dulu"... Boleh tak lepas ni minum arak tapi guna english language? Jangan cuma tahu sebut CHEERS!!! huhuhu


Hahahaha ntah apa-apa aku hari ini.