Instagram Shots

Jumaat, 20 November 2009

Buat onar di Tesco

Semalam adalah hari sengal aku. Lepas main ping pong dan mengurut bagai, aku melepakkan diri dengan berwindow shopping di Tesco.

Hajatnya WINDOW SHOPPING saja!

Walaupun di tengah bulan, di kala kesesakan poket ~ nafsu membeli belah menguasai. Aku meraba-raba mencari berus gigi walaupun yang ada dalam toilet sekarang boleh pakai untuk sebulan dua lagi.

Sangatlah teruja melihat warna, dan jenis berus gigi yang berbaris mengikut jenama, tersusun cantik. Aku capai satu berus gigi jenama #### atas faktor ia murah. RM3.90 sahaja.

Belek punya belek, aku macam tak berahi nak membeli kerana rupabentuknya yang straight. Berus gigi sekarang kan bend sedikit dan boleh lentur?

Aku paksa berus gigi itu dilenturkan, terkuat pula power lenturan, maka praaakkkkkkkk! Bunyi patah.


kesan koyak pada kertas itu adalah bukti berus gigi itu patah

Aduyai, aku agak cuak seandainya pekerja Tesco nampak. Tengok kiri kanan line clear, aku letak balik di barisan susunan tu tapi pada jenama yang berdekatan dengan aku. Cuba teka berus gigi jenama apakah yang telah dipatahkan oleh aku??

Hahahahhaha! 10 orang macam aku dah cukup buat bahagian inventori Tesco pening kan?
Sorry, ai tak sengaja. Dan malam itu aku telah terbang sebanyak RM65 for nothing.