Instagram Shots

Isnin, 8 Mac 2010

Godek gedik-gedik

Ada sesiapa yang rindu kan entry merapu tak glamorous dari aku tak??

Tak ada??!

Tak apa lah... 。 ◕‿◕。

Tapi aku rindukan komen korang. Aku mati pucuk akal nak update. Bukan tak ada cerita, tapi tak ada tukang olah dan tukang taip. Letih.

Dua-tiga minggu ni macam sarat sangat. Macam-macam dalam kepala otakku. (Macam orang lain tak ada masalah kan??) Dan aku gagal untuk mengawal emosi aku. Jadi aku menyepikan diri dari dunia penulisan. Cewah!

Apa cara nak bagi aku bersemangat waja balik untuk meng-update blog?


Owh yer! Godek gedik-gedik tu datangnya dari kes beberapa hari ni aku dok tukar-tukar template. Haru biru jadinya. Aku dah bosan dengan template ni. Anda bagaimana??






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...