Instagram Shots

Jumaat, 18 Jun 2010

Alamak, ter-cash out Nuffnang pula!

Dah lama tak jenguk blog. Macam-macam berlaku dalam bulan ni, baik cerita sedih mahupun cerita gembira.

Aku langsung tak berkesempatan untuk mengusik keyboard untuk bercerita ke dalam blog. Maka hari ini dengan rasa berdebar-debarnya aku menjenguk akaun Nuffnang aku. Itu perkara pertama aku buat terlebih dahulu. Jeng...Jeng...Jeng...

Earnings aku bertambah walaupun berminggu aku tak update cerita sensasi. Ye lah, bila tak update siapa nak bertandang ke blog aku kan?


As you can see, blog amatur macam aku ni tak kan dapat hit melampau. Tak ada nya readers juta-juta. Cukuplah setakat dapat minimum unique visitor. Earnings aku beranak juga duit walaupun sikit kan? Ai terharu you dengan sokongan readers dan juga mereka yang tersesat ke dalam blog aku ni.


Tak adalah pendapatan Nuffnang ku tu beribu, tapi diam tak diam dapat juga la banyak ni.


Puncanya ialah apabila orang-orang sesat ini berhasil untuk mencari sesuatu yang menghairahkan mereka. Betapa ramai yang mengodek cerita seks dan gambar-gambar lucah dalam internet. Tsk...Tsk...Tsk... Rosak umat kita. Blog saya penuh dengan caci maki sahaja, Harap maklum.

Then tadi tangan gatal klik cash out duit nuffnang tu. Jadi kita tunggulah bila nak dapat cek dari Nuffnang. Nanti cerita pasal cek dia pulak.

Setakat ini dahulu,

#ArianiHijabRun2016

Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nom...