Instagram Shots

Isnin, 4 April 2011

Jiwa kacau tak sudah-sudah

Demmit! Dah tua bangka macam ni masih ada masalah emosi. Bila nak berakhir rasa apa yang aku rasa ni. Korang tak kan faham, sebab bukan korang dalam kasut aku sekarang...

Camna yeh? Asyik mengeluh je pun apa dapat? Dapat dosa lagi ada sebab tak redha. I got this weird feeling, on and off. Pening. Bila la kesudahan masalah sakit jiwa aku ni?

Bukan nak cakap besar, ada je orang yang nak kan aku... tapi aku yang tak nak diorang. Aku lebih tertarik mengejar orang yang tak nak kan aku. Memang sah la jiwa kacau.

Cinta tak boleh dipaksa. Walaupun ada yang berpendapat cinta itu boleh develop satu hari nanti. Ye ke boleh develop? In my kes TAK BOLEH!

Apa yang patut aku buat sekarang? Pretending happy sedangkan tidak??

What should i do?? HELP~~~!

And now thing a bit complicated when i'm in love with complicated man. Gosh... Sakit jiwa... Hahaha baru in love belum berpeluang in relationship pun.

Ok lah, mind my craziness tonite. Mood swing sebentar. Esok lusa I ok semula. :)


Setakat ini dahulu,

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...