Instagram Shots

Isnin, 18 April 2011

Nak update pasal konsert Rain boleh?

Dikala jiwaku kacau... ada rakan yang baik hati nak menghulurkan bantuan untuk meringankan kesengalan jiwa. Ahhhh! Poyo betul bahasa.

Dah seminggu berlalu. Lambat betul nak meng-update. Memang aku malas. Kalau update laju-laju pun bukan dapat riban-riban kan? Biarlah basi entry ku ini. Hehehe


Orang lain berpusu-pusu nak tengok F1 race, but we only keen to watch abang Rain. Owhhhh! Abg Rain!! Bila cakap pasal consert, we thought bila datang lambat kereta pun tak banyak so tak congested. Masyaallah... banyak juga! Mulalah nak menggoda abg trafik kunun-kunun nak meredah jalan pintas utk ke after race consert tu. Mereka pun tak boleh buat apa. Abg trafik siap cakap rugilah tiket tak pergi tengok F1 race... Ish! Tak ralat pun abg oii!

VIP ticket access yang tak guna day-day sebelumnya. Rugi tak?

Sampai juga Sepang International Circuit. Ingatkan bila dapat VIP access boleh lah kan? Choy! Kena queue juga. Penat mengadap jam. Nasib baik bukan aku yang drive kan? Hahaha!

Comel tak i dengan abg Rain??
Nak dijadikan cerita aku bawa D90 aku ni. Meratalah ambil gambar.

Malang sangat, sebab lense besar gabak, consert punya authority tahan kami masa nak enter lane A tu. Kata dia "Cannot bring camera." Masa tu perasaan hampa dan mencarut-carut dalam hati. Patahlah balik kami ke kereta nak sorok D90 ni dalam bonet.

Ford Supermodel
Cepat-cepat cari ruang nak tengok Rain depan mata. Konsert start at 8pm katanya. Keep waiting, berdiri dgn wedges 2.5inch berjalan atas batu kelikir dan tanah tak rata, bayangkan betapa azabnya kan? Kunun nak nampak hot la, mana tau Rain panggil naik jumpa dia belakang pentas.

Sekali intro pasal gadis-gadis jelitawan Supermodel of the World Malaysia 2011. Nak announce siapa yang menang utk wakil Malaysia ke New York. Azab betul menunggu... Dah tahu siapa pemenang kan? Dayang Nur Atikah. Muka awek itu memang erotik abih. Erotik ke exotic??


Maka intro lagu Rainism yang meng-inzalkan. I like! Boleh tak nak request lelaki yang pandai menari dan selincah Rain?? Tak boleh nak describe betapa sukanya aku dalam majlis-majlis syaitan ini. Tapi sekali sekala kan? Berdosa cakap macam ni, kang kena panah petir.


Dem! Video dari berrylicious aku tak secantik compact camera, cari juga dalam youtube video dari Iphone tapi tak jumpa lah pula. Dah berdiri betul-betul dengan speaker, bunyi muzik pun semua pecah. Lagu Hip Song pun antara buat aku terkinja-kinja. Kalau betul2 terkinja macam ni boleh kurus ke?

My other half. Huh? Yes, it stated i'm in relationship with her. But I'm not gay...
Beb, thank for the pleasure!!

Setakat ini dahulu,