Instagram Shots

Jumaat, 3 Jun 2011

Mencuba tempat baru di pencakar langit

Ingat KLCC je ke ada??

Lepas tengok wayang kejap tadi, sebagai bakal mayor aku kena lah tunjuk muka tgk kawasan. Hahaha

Since mencanak-canak kemajuan di Kuala Selangor, makin sayang pula nak pindah keluar.

So tadi try pergi ke tingkat 3, 1 Plaza. Nama tempat makan ni Skyscrapper Steak House. Of coz la ini tempat bangsa cha ya nun alif punya. Owh... Ai ke sini dengan cik Aslina, yang kebetulan nak setel hal belajar dia.

Masa entrance nak masuk tu, aku disambut oleh tuan punya kedai. Sembang punya sembang dia cakap "sini tak ada babi, melayu boleh makan." Tapi aku tengok beer penuh je dalam fridge. Aku tanya tokey, melayu ada minum-minum tak? Tokey cakap "ada sikit-sikit, curi minum". Hahaha sangat open okeh?? Halal tak?? Tokey tu kata melayu yang masak maa... Adoii...

Been here just to have kiwi juice, tak mampu nak try makanan lain. Next time la... Kan??


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...