Instagram Shots

Sabtu, 17 Disember 2011

Saya pun nak pegang-pegang tangan juga...

Gelimat okeh...

Tak. Sebenarnya jeles.

Tadi berhajat nak cuci mata, nak beli sikit barang dapur di Tesco. Dah nama dok sorang, ajak lah si Nora, stended la ajak dia sebab partner lesbo gua ada kat Penang dah sekarang... *rindu As

So, masa nak enter main door Tesco ni, keluar satu kapel dalam middle 30an berpegang tangan bagaikan takut nak bagi lepas. Terus beku kepala aku.

Wahhh... lomantik sungguh. Aku naik menyampah. *jeles

Untungkan mereka?

Eleh... Macam aku tak boleh nak pegang-pegang jalan dalam shopping mall.

Ce tengok gambar aku, kan kami berjalan berpaut lengan lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...