Instagram Shots

Khamis, 30 Ogos 2012

No card - no piece of cake - no gift


Tak ada penghargaan. Itu saja yang boleh aku katakan...

*Driving in a jam from JB, tak adalah jam sangat but the traffic slow. But still I make an effort to see him eventhough I really damn tired. Whole day travelling.

*Kiss on the cheek. Ye lah, where got time to search for card or present after a week Cuti Raya. Pfftt!

*I played a Birthday song using piano apps, walaupun cacamerba at least it showed that I knew and I remembered his birthday, bagilah muka sikit.


Kelmarin malam, main-main dgn apps drawing I attempted to draw a simple card with a motion. Tak sempat nak tunjuk motion tu kat dia dah kena marah, kena kutuk, kena macam-macam.

Hurmm... Bahana. Perfectionist boleh membunuh aku. Aku yang silap, aku yang salah. Ralat sangat. Slip sikit terus dapat tuba. Payahlah nak tengok future dengan dia. Memang no future at all..

Dah...dah lah tu. Nak mula langkah baru, tak mahu menoleh ke belakang lagi. Bye.


Sent from Samsung Galaxy Note

#ArianiHijabRun2016

Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nom...