Instagram Shots

Jumaat, 25 Julai 2014

Rancang perjalanan anda di musim perayaan

Gerenti sesak yang amat lah highway sana sini. Adik saya dari Kuala Pilah nak balik ke Lumut pun dah mula risau, baru tercari-cari smart tag. Tak best nak queue kat tol tu untuk bayar tunai. Lama!! Kalau dah tak ada sangat pergi Watson beli kad Touch N Go kat sana.


Sempena keberangkatan umat manusia yang akan membanjiri jalan raya, highway Plus nak bagi rebat 30% untuk kad Plusmiles Touch n Go. Best tu. Apa lagi, rancang baik-baik waktu perjalanan korang.


Waktu yang tak peak ialah pada sebelah pagi subuh. Tapi mampu ke menahan rasa mengantuk??