Instagram Shots

Rabu, 25 November 2015

Selamat ulangtahun sayang

Ok wish untuk diri sendiri. Alhamdullilah bertambah usia dan masih kelihatan muda dari usia. Haha. Kalau menyampah kena telan juga, ini fakta.

Well tak banyak nak update. Kesibukan menyiapkan fail-fail purba untuk next meeting dan suami yang kerja di minggu standby tak menyebabkan aku feel nak happy2. Cukup sekadar kawan-kawan dan kenalan wish, umur macam ni dah tak perlu nak over sangat celebration.

Tapi tengahari tadi aku dapat suprise. Memang tak sangka la kan. Cekelat sampai office. Sampai kawan-kawan kata ni order bunga hantar kat diri sendiri ka? Jahat... Tapi sebab pernah kata kat orang lain, jadi jangan nak terasa sangat.



Thank you sayang for your effort!!! Nasib baik hantar cekelat, kalau hantar bunga bukan kenyang pun.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...