Instagram Shots

Selasa, 1 Julai 2008

This is I called... a-piss-off-layout


Jeng...jeng...jeng... jelita tak blog layout aku yang terbaru ni? Ini lah kulit blog aku yang no. 3, dan aku akan terus menukar dan menukar baju blog aku ni sampai aku puas hati. Pada pendapat korang macamana? Make sense tak? Or cantik lagi decent hitam yang lama tu?

Sebenarnya aku mendapat ilham menukar blog-layout ni selepas aku punya internet connection di rumah ni macam "chiper". "Chiper" bermaksud seperti haremmmss atau bang-sat. Nampaknya aku kena selalu update cerita aku di pejabat je lah. Aku tak boleh nak upload picture, nak edit html dan segala jadah sebab kat hujung kiri bawah skrin notebook aku tertulis "Error on page". Sangat nak bertukar menjadi HULK!

I'm piss off!

Anyone??! Any idea what is happening exactly?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...