Instagram Shots

Ahad, 3 Ogos 2008

Kursus Finale; 3rd Aug - 11th Aug

Aku akan berkursus dari hari ini hingga 11hb Aug. Aku tak pasti dalam tempoh aku berkursus ini aku boleh post entry ke tidak. Takut tak sempat. Orang kata kursus yang aku akan pergi ini pack sikit.

Walaupun badan aku naik ruam gatal, aku terpaksa pergi juga memandangkan ini kursus terakhir bagi batch pembantu penguatkuasa 2006. Some more this is for confirmation in government service. Kursus ini lebih kepada pengucapan awam. I should arrived there between 2-4pm, and the course will be held at Hotel Putra.

Apa kaedah untuk tidak nervous in public speaking yer korang??

Abah cakap "...awak bayang kat depan awak tu muka kambing, muka lembu, muka tut..tut.. (sensor sikit)..."

Mak cakap "...awak buat tak reti je, anggap yang kat depan tu semua bodoh..."

Jahat gila mak ayah aku. Sebenarnya dorang tak nak tengok aku jadi bodoh piang termanggu-manggu ketakutan. Itu kata-kata perangsang yang mungkin kedengaran seperti jahat giler diorang ni. Aku bukan takut, aku gemuruh je. Takut, gemuruh tak sama ker?

Later...

Rieha... aku ada di Hotel Putra, meh la cari aku di sana...