Instagram Shots

Rabu, 18 Februari 2009

Aiskrim UNDERWORLD

Have you ever heard about this ice cream? I already tasted it!



Celah mana nak jumpa aiskrim Underworld tu? Tak pasal-pasal Nestle sue aku sebab memandai tukar nama aiskrim ni. As cakap aiskrim ini sedap, so i just give it try.

Camana datang Underworld tu?

Nak jadi cerita, (dua minggu lepas) kepala tengah ting-tong, Chenta ajak aku pergi tengok OngBak II. Kami keluar merempat berempat. Sampai TGV Bukit Raja, orang packed la sangat. Yang cerdiknya kami tak booking pun, main terjah je. Tanya dekat kaunter, OngBak full. Aku tengok muka Chenta, dia dah hilang mood. Takkan nak patah balik Kuala Selangor? Gila penat! I twist to Underworld. Masing-masing tak confidence cerita itu best ke tidak.

Gamble.

Tengok tiket lagi satu jam waktu tayangan, itu timbul idea pergi makan aiskrim dulu.

THE END.

Ubat Dupasthon

Medicine Overview of Duphaston Tablet Uses of Duphaston Tablet Duphaston 10mg Tablet is used in infertility,  endometriosis  and  ...