Instagram Shots

Khamis, 19 Februari 2009

Underworld: Rise of the Lycans versi Syima

Since aku dah tengok cerita ini, aku amat teruja dengan kehidupan seorang vampire berchenta pula dengan werewolf hensem.

Jap... seorang ke seekor? Sebab dia boleh buat anak dan beranak, penjodoh bilangan dia adalah seoranglah kan?

Ok, sambungan cerita tadi, aku nak bagitahu bahawa AKU TAK MENYESAL tengok cerita Underworld. Chenta yang blur-blur pasal cerita ini pun kusyuk mengadap screen. Hangpa dah tengok ka?


Bukankah sebelum masuk wayang aku bersiar-siar sambil memakan aiskrim? Saja nak kasi korang loya tengok pose aku yang ala-ala vampire+werewolf tak jadi. TaDaa!

Matilah... aku dah sengaja expose gambar reporter aku. Do you know her?

Minta maaflah, lupa nak snap gambar As dan Chenta hatiku. Sampai rumah dah almost 2am. Perut dah berbunyi, maka tiada istilah berdiet di tengah malam. Sangat sadis ok?

Rise of Syima

Memang buruk perangai. Bila dah lapar tak ada makna nak sopan-sopan. Kata kat rumah bujang.

Notakaki: Rambutku memang rawk SUCK-SES!
Notakaki 2: Aku dan Chenta telah bersungguh-sungguh mencari DVD dan menonton movie Underworld 1 dan 2 sekaligus. Shiok habis!!