Instagram Shots

Jumaat, 13 Februari 2009

Teman tukar baju?

Apa korang fikir bila baca title post di atas??
Jujur lah...Kalau malu nak cakap, meh bisik di telinga aku.

Ok, actually this post is for telling you that i need a new blogskin. Sedang mencari-cari yang free template. Nak buat sendiri macam tak pandailah pulak. Nak tunggu si BOONto, macam lambat lagi turn aku. Sebab aku ada request blog template dari dia.

Buat masa ini mungkin cari yang free blog template je. Lagi pun skin yang sedia ada macam berunsur panas; merahkan? Agak-agak terpetik cerita sensasi, pembaca-pembaca yang tak rasional meroyan. Merahkan hot? Tapi tak macam blog merah Kak Red, dia dah femes.

Warna apa cantik? Hitam yang gothic dan penuh misteri? Putih yang suci? Biru yang tenang? Ungu yang romantik? Hijau yang menyegarkan? Atau pink yang manja?

Got any idea?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...