Instagram Shots

Isnin, 23 Mac 2009

Jom derma ovum untuk $$$

I come across to one advertisement di Facebook. Banyak-banyak ads, yang ini betul-betul menarik perhatian aku. Tagline dia Ladies... donate your eggs for ca$h!

Perkataan caSh itu yang membuat aku melompat ke page tersebut sebab mata aku dah kelip-kelip duit. (Cis! Mata duitan aku ini!) Baca punya baca step by step process untuk program ini aku dah macam berminat. Sebab boleh cecah ribuan Ringgit Malaysia! Aku kan sudah melewati usia-wajib-kahwin-kalau-tak-ko-andartu (ini orang hulu kampung yang cakap). Daripada aku membazir ovum aku ni tiap-tiap bulan, baik aku try program ini.

Aku klik dekat Ideal Donor Egg, disitulah mereka letak kriteria pemilihan untuk penderma ovum. Time ini aku nak menangis teresak-esak kerana ini adalah tidak adil!! Ke aku yang kurang fasih dalam agama??? Korang baca ye apa yang dia nak...

Ideal Donor Egg
21-35 years old (i'm in that range of age)

Healthy (yes, i consider myself healhty)

Good facial features (muka ai kan macam mix gitu, pipi tak melayut macam bulldog)

In a steady boy-girl relationship (tak kisahlah... menda ini boleh tipu)

Living in Klang Valley (Kuala Selangor dengan KL apa lah sangat)

Added advantage if :

Highly educated i.e. Diploma/Degree/Masters/PhD holder (min Diploma kan??!)

Chinese/Japanese (alaaa....)

Has experience as an egg donor

Married with children

*
*
*
*

Non-Muslim (sebenarnya ini yang paling teratas dalam list)


Punah sudah harapan untuk mencari duit tambahan! Agama kita benarkan kita derma ovum ke tak?? Siapa tahu?


Syimalicious: Silalah sebarkan maklumat ini pada kawan-kawan non-muslim. Nanti mintalah komisen. Boleh kongsi-kongsi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...