Instagram Shots

Isnin, 6 April 2009

Pose-pose feveret. Jangan kamu berani-berani komen


Aku suka gambar ini. Berseri. Kegembiraan. Mungkin sebab aku tengah pangku budak kecik (anak buah kawan aku) ni kot. Dia kiut.

Aku tak boleh ingat kek tiga tingkat ini. Sedap! Setiap tingkat kek tu rasa lain-lain.

Like father like son. Baby ini bila besar mesti hensem macam ayah dia.



Kakak ini mudah "masuk kepala" dengan aku. Eh! Aku yang senang "masuk kepala" dia. Dia aktif, very talkaltive, ceria, pattern macam aku (i loike!) dan yang pasti dia bakal kakak ipar kawan aku. Insyaallah.

Gambar candid yang paling best setakat ini!

Tak sangka jumpa Mis dekat sini. Dia kawan aku masa kat Unitar dulu. Ok aku tak habis dekat Unitar sebab dapat sambung tempat lain. Mis kawan baik pengantin perempuan.



Owh kalau aku bagitahu mesti ramai yang tak boleh terima hakikat. Sebab kami kalangan yang agak vogue pada hari itu ada soalan "Kamu ni pramugari ke?" Hahaha. Aku pramugari bahagian ticketing bolehlah.

Ini pun kawan masa Unitar dulu. Lia. Sekarang dia kerja dengan Kem. Pendidikan kalau tak silap aku.

Time ini panas. Aku baru lepas bersantap. Berpeluh-peluh menikmati makanan. Aku teringat-ingat ayam goreng kenduri itu. Still.



Selamat sudah kawan aku mengakhiri zaman bujangnya yang penuh onak berduri. Aku? Uih! Banyak lagi matlamat aku tak tercapai. Sabar dulu bah!


Syimalicious: Ini entri last tentang kenduri kawan aku di Ipoh. Aku janji tiada lagi entri tentang ini lagi. Sekian.