Instagram Shots

Sabtu, 4 April 2009

That is really awesome widget!

Siapa perasan "sesuatu" hari ini?? Biar aku tolong bagitahu. Adakah kamu sedar kewujudan widget baru ini?


Sesuatu itu berada di sudut kanan di paparan skrin PC/Desktop/Notebook kamu.

Pagi nanti housemate aku akan meroyan dek kerana kejap lagi dia perlu menghadirkan diri untuk test subjek killer yang membosankan. Anyho... Goood Luck yo! Oleh kerana semalam minda dia tak berapa nak waras, dia telah up satu (sebenarnya dia up tiga entry sekaligus) entry baru yang sangat menarik perhatian aku.

Widget itu ada kena mengena dengan dia. Bukan aku nak kata dia yang cipta, tapi cerita sebenarnya ada dalam entri dia. Aku tak ada idea nak eloborate sebab aku sibuk rasa sakit hati tengok cerita Cloverfield yang tak ada ending munasabah di channel Cinemax. Tapi aku suka cerita macam tu. Hahaha. Ok off topic.


Credit to YouthMedia and Aslina too.


Syimalicious: Get this widget to promote your blog in entire network now!

*Catatan peribadi buat diri aku; dua orang budak praktikal yang menyewa rumah aku sudah keluar dari rumah ini kerana tamat kontrak praktikal di Klinik Komputer; secara rasminya hari Jumaat bersamaan 3 April 2009. Yeay!