Instagram Shots

Selasa, 19 Mei 2009

Jangan jadi barua

Siapa cakap perempuan macam aku tak ada jiwa yang halus? Siapa kata perempuan yang kasar itu keras juga hatinya? Siapa cakap?

Hari ni hati aku macam sakit. Perit sangat bila tak dapat luahkan. Senak sangat dada bila menahan kemarahan. Kalau ikut sedap mulut, bukan setakat BABI aku nak ucap, banyak sangat azimat puaka yang boleh aku laungkan.

Aku mengaku aku bukan excellent, kerja pun bukan perfect 100%, at least appreciate sikit kerja aku. Jangan fikir aku ke pejabat setakat mengangkang and end of month dapat gaji.

Secara logik, bagaimana aku nak bekerja dalam hati yang suci murni, ikhlas?

B*llsh*t!

Aku menyesal segala ilmu-ilmu aku yang dikongsikan bersama. Aku menyesal bekerja bersungguh-sungguh. Serious aku menyesal! (Kan dah keluar statement macam tu?!)

Haramlah apa korang pelajari dari aku!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...