Instagram Shots

Jumaat, 10 Julai 2009

Kereta kamu hebat sangatkah?

Dulu ada orang sound aku, "Kereta kau tak stailo, tak nampak ganas lagi"

Bagaimana untuk nampak ganas? Bagi pakai skirting dan bumper serupa ikan jaws atau spoiler macam nak terbang tapi tak terbang tu? Atau pakai air scoop macam ikan paus makan plankton?

Aku teringin juga nak letak spoiler, perhiasan bagai kan? Tapi bila kenang kembali kata-kata ayahanda ku, memadailah untuk aku modified kereta secara kecil-kecilan. Nak tahu apa dia kata? "Kalau setakat spoiler tinggi mencanak tapi tak boleh speed, lupakanlah niat awak tu. Buat malu je..."




Tapi aku tukar juga. Aku tukar window visor yang besar tu. Cahaya matahari tak tembus. Itu je main function dia. Tapi tak nampak different sangat kan? Janji dah cat gelap. Hitam gelap kan warna orang jahat?? Hahahah <-- Mari gelak evil....








Syimalicious: Tapi terserah pada individu. Itu kereta dia, hak dia kan. Kalau heavy modified sangat sampai tak kena pada penglihatan umum, kita gelakkan saja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...