Instagram Shots

Selasa, 7 Julai 2009

Sekadar update

Aku tahu blog aku ini agak berdebu dan bersawang. Aku juga tahu ramai yang ternanti-nanti untuk membaca entry baru dari aku. (statement perasan - syok sendiri)

Sepanjang masa aku tidak berblogging ini bukanlah sebab aku tiada bahan cerita, tetapi kesibukan yang melampau menjejas masa aku untuk bermesraan bersama blogspot. Kesibukan dari bulan lepas hingga sekarang adalah disebabkan berita pengauditan ISO (Ingin Susah Orang) yang bakal mengunjungi setiap cawangan kementerian tempat aku bekerja sekarang. Maka tercetuslah huru hara, urat otak putus, minda tercalar, emosi pra-tak-stabil untuk membetulkan kembali dokumentasi-dokumentasi yang tunggang langgang itu.

.

Hari ini aku tidak bekerja. MC.
Aku ber-MC-an berhampiran Putrajaya dalam sejuk gedi aircond di dalam bilik persembunyianku. Hotel? RM40 saja semalaman. Marilah berteka teki dengan aku. Tempat persembunyian aku adalah milik kerajaan dan berorientasikan penyelidikan.

Soalan: Dimanakah Syimalicious bersiaran pada ketika entry ini diupdate?Syimalicious: Nantikan banyak cerita suka duka dariku, okeh babeh...?