Instagram Shots

Selasa, 17 November 2009

Kena tangkap dalam toilet

Siapa yang kena tangkap? JAIS ke yang buat serbuan?





Tajuk saja kasi gimik.

Ekceli ini adalah sambungan cerita aku pergi ke Sunway Lagoon tu.


Masa tu pun dah hujan renyai-renyai, maka ramailah yang naik ke darat untuk membersihkan badan. Toilet perempuan agak penuh, tapi penuh yang lite-lite. Macamana tu?

Dua ekor ni dah masuk shower room together-gether, aku tunggu pintu shower room lain. Fuh, tak sanggup nak tunjuk lemak-lemak perut ai yang putih dan berselulit ni. Muahahaha.

Aku masuk mandi, bila aku keluar aku expect mereka pun dah siap. Rupanya belum lagi. Sedang bersiap, memakai bedak dan celak, aku macam terpandang sesuatu.

Seperti patung.

Patung yang bogel. Tapi bergerak-gerak.

Memang betul patung itu ialah manusia.

Pergh! Ai tengok perempuan bogel live. Bukan dalam porno movie.

Siapa perempuan tu? Ai pun tak tahu, dia foreigner cuma masa terserempak dalam kolam dia bersama dengan seorang niger. Dan dia ialah seperti orang korea, atau china yang sangat tinggi seperti pemain basket ball. Ai guess she's around 6'5" kot. Memang tinggi la weih!

Budak-budak kecik dalam bilik persalinan tu terkebil-kebil tengok aksi perempuan itu menukar panties and bra. Aku pun kadang-kadang menjeling juga. Jangan cakap aku, budak cina warganegara kita pun tergamam.

Memang selamba habis. Mujur Malaysia ada adab ketimuran lagi (ada ke?). Setakat mandi laut atau pool dengan memakai bikini sahaja, aku tak heran... jangan lah terus bogel dan togel macam tu. Scary!! Tambah-tambah badan yang penuh lemak sana sini, erk! macam aku. Hehehehe