Rabu, 23 Disember 2009

Dia dikalangan yang wanita yang termuda berkahwin dulu


Nak cerita pasal officemate aku, umur 23thn antara awek termuda antara kami. Dia dah selamat jadi isteri orang. :(

Tak best... sebab rasa tergugat, rasa tercabar... tapi inikan jodoh tuhan.

Kami berkampung dari Khamis hingga ke hari kenduri Sabtu lepas di Kg Pulau, Masjid Tanah.

And seriously, inilah pengantin yang gamble dan penuh sempoi pernah aku jumpa.

Well, aku akan continue berblog dan isi-isi gambar perkahwinan mereka sepanjang aku di sana.

Tahniah Sabreena Md Saad dan pasangan beliau Muhaimin!




5 ulasan:

  1. syok nye sabreena dah kawen..kan..syim..apesal Pais nampak lebih chubby dari ko..makin tembam aku tgk die skang..hihihi..

    BalasPadam
  2. tak mahu kawen awal even dah 23 pun...takut.

    BalasPadam
  3. msti rapat hubungan kalian ni..
    berkampung dari khamis lagi... wah wah..nasib baik malam pertama tak ikut berkampung hikz.
    soronok tengok gambar pengantin2.. sila la upload cepat

    BalasPadam
  4. tahniah & slmt pengantin baru kt pasangan mempelai...:-) moga berbahagia hendaknya....

    BalasPadam
  5. congrates to your fren..takpe yang lain tu amik berkat..

    BalasPadam

Do you want to comment or critic? Sure i don't mind. Thanx anyway...