Rabu, 17 Februari 2010

Nak buat koleksi gambar mengandung tapi BOGEL

Sejak aku menyaksikan perubahan ketara pada tubuh rakan aku yang pertama kali nya mengandung, aku rasa amat teruja.

Aku tak fancy sangat dengan orang lain punya pregnancy sebab.... ada aku kesah?? LOL!

Sebab lagi satu, masa mak aku mengandung pun aku tak macam ni excited, mungkin masa tu belum feel gatal nak kahwin kan...?

Perempuan mengandung seksi kan??!

So nanti... andaikata termakbul cita-cita untuk bernikah dan mengandung, aku teringin nak bergambar sebegini untuk koleksi peribadi.

Ada tak yang berfikiran macam aku??




15 ulasan:

miera berkata...

sangat lawa :))

Bro Framestone berkata...

yup perempuan mengandung mmg seksi huhuhu

ambaoi... boleh jenak wat..asalkan xterlepas di tanagn mereka yang tidak bertanggjawab je huhu

BroFramestone Blog

joegrimjow berkata...

send la satu kat sini wlpon untuk koleksi peribadi
hehe

Izan berkata...

hoi.... gilo gapo... hahahhaha
selalunya naluri lelaki yang mengatakan perempuan mengandung seksi... =)

Diarihatiku1976 berkata...

memang seksi.... lama dah aku tunggu nak jadi gini.. tapi................

aMiYs berkata...

woaaa.. teringin.. teringin.. hahaha... tp kena edit gambo perut aku kat photoshop sebab dah penuh stretch mark.. wakaka!

RiEz berkata...

kelas!!!!

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

aku ada gambaq cenggini...hhuhuhuhuuh abg aku amik....

Aslina berkata...

nak! nak! nak!

hahaha

zan xray berkata...

Tersedak nyah sekejap...
rupanya entry ko ni ada gambar :-)

motomoto berkata...

idea yang menarik...

Rashid berkata...

yup comel aje..

eNaSaN berkata...

huhuhu...slalu owg kata wanita yg mngndung mmg seksi...




owwwwwww seksi u...huhuhu

Helmi Razali berkata...

gambar tak keluar kat front page, mula-mula rasa agak teransang. tapi tiba2 tengok britney spears yang keluar. terus tukar jadi

'Awww... sweet betul". Sebab rasanya, Britney is a good mum (or dia cuba menjadi a good mum)

Ezzedin Al-Qassam's berkata...

cute...:) Komen kat sini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Random Posts