Rabu, 17 Februari 2010

Nak buat koleksi gambar mengandung tapi BOGEL

Sejak aku menyaksikan perubahan ketara pada tubuh rakan aku yang pertama kali nya mengandung, aku rasa amat teruja.

Aku tak fancy sangat dengan orang lain punya pregnancy sebab.... ada aku kesah?? LOL!

Sebab lagi satu, masa mak aku mengandung pun aku tak macam ni excited, mungkin masa tu belum feel gatal nak kahwin kan...?

Perempuan mengandung seksi kan??!

So nanti... andaikata termakbul cita-cita untuk bernikah dan mengandung, aku teringin nak bergambar sebegini untuk koleksi peribadi.

Ada tak yang berfikiran macam aku??




15 ulasan:

  1. yup perempuan mengandung mmg seksi huhuhu

    ambaoi... boleh jenak wat..asalkan xterlepas di tanagn mereka yang tidak bertanggjawab je huhu

    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  2. send la satu kat sini wlpon untuk koleksi peribadi
    hehe

    BalasPadam
  3. hoi.... gilo gapo... hahahhaha
    selalunya naluri lelaki yang mengatakan perempuan mengandung seksi... =)

    BalasPadam
  4. memang seksi.... lama dah aku tunggu nak jadi gini.. tapi................

    BalasPadam
  5. woaaa.. teringin.. teringin.. hahaha... tp kena edit gambo perut aku kat photoshop sebab dah penuh stretch mark.. wakaka!

    BalasPadam
  6. aku ada gambaq cenggini...hhuhuhuhuuh abg aku amik....

    BalasPadam
  7. Tersedak nyah sekejap...
    rupanya entry ko ni ada gambar :-)

    BalasPadam
  8. huhuhu...slalu owg kata wanita yg mngndung mmg seksi...




    owwwwwww seksi u...huhuhu

    BalasPadam
  9. gambar tak keluar kat front page, mula-mula rasa agak teransang. tapi tiba2 tengok britney spears yang keluar. terus tukar jadi

    'Awww... sweet betul". Sebab rasanya, Britney is a good mum (or dia cuba menjadi a good mum)

    BalasPadam

Do you want to comment or critic? Sure i don't mind. Thanx anyway...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram Shots