Rabu, 17 Februari 2010

Nak buat koleksi gambar mengandung tapi BOGEL

Sejak aku menyaksikan perubahan ketara pada tubuh rakan aku yang pertama kali nya mengandung, aku rasa amat teruja.

Aku tak fancy sangat dengan orang lain punya pregnancy sebab.... ada aku kesah?? LOL!

Sebab lagi satu, masa mak aku mengandung pun aku tak macam ni excited, mungkin masa tu belum feel gatal nak kahwin kan...?

Perempuan mengandung seksi kan??!

So nanti... andaikata termakbul cita-cita untuk bernikah dan mengandung, aku teringin nak bergambar sebegini untuk koleksi peribadi.

Ada tak yang berfikiran macam aku??




Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...