Instagram Shots

Khamis, 12 Ogos 2010

Makan apa semalam?

Hi semua,

Jangan marah saya.
Kemalasan melanda tahap dewa sekarang. Why aahh?? Mode menulis blog makin suram.
And well Ramadhan just in the beginning, maka ai nak ucapkan Selamat menunaikan ibadah puasa untuk semua orang.

So bagaimana hari pertama korang berpuasa? Perut dah boleh adapt la kot, sebab ramai yang ganti puasa last minit macam aku. Hahaha!

Berbuka apa semalam??
Juadah berbuka puasa aku pada hari pertama puasa ni agak mewah. Yang pasti aku tak serajin itu untuk memasak. Tau ngap saja. Sejak tahun lepas, setiap kali bulan puasa ada "mak" datang untuk memasak. So tahun ni repeat lagi la. Kami bercadang takkan menjejak kaki ke PARAM, ini berikutan untuk cut living cost di bulan puasa. Agak-agak boleh saving tak??

Lawanya kain saprah dia.... Sila ignore, rumah bujang memang lapik paper saja.

Lauk pauk orang bujang
And we had ayam masak merah, kangkung belacan, kerang rebus and salad timun/tomato. Best tak??

Setakat ini dahulu,

 

#ArianiHijabRun2016

Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nom...