Instagram Shots

Rabu, 3 Oktober 2012

Blank. Kosong.

Sejak dari masuk waktu Isyak sekarang jam dah menunjukkan 9.30pm.

Kau tengok aku, aku tengok kau. Satu pandangan kosong. Tenung lama-lama pada screen sampai berasap. Tapi tak berasap pun, ilusi je lebih.

Serious dah lama tak jenguk blog. Kemudian online facebook cuba cari ilham. Tetap kosong.

B L A N K. Amat B L A N K. Tiba-tiba rasa macam cacat otak, nak generate perkataan untuk meng-update blog pun mengambil masa berjam-jam. Aku tak segagah dulu. Tak serajin dan tak seceria dulu. Kreativiti menjadi terhad. Mata mula kuyu bila cuba mengolah ayat.

Homaigad... simptom menapous kot ni?? How to be active and be part of this world??


Ngantuk...ngantuk...ngantuk... Tidur dulu lah...

#ArianiHijabRun2016

Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nom...