Instagram Shots

Khamis, 6 Jun 2013

Oh muka ku!

Haish.. muka aku ni sensitip betul. Pantang gatal, kalau bergaru ni lah akibatnya. Bengkak lagi. Adik sedara mengajak pergi kelas mekap Sophie Paris lusa nanti. Nak pergi tapi muka macam ni macamana nak mekap? Nampak tak macam naik rashes merah-merah tu. Jumpa doktor pun dia kasi ubat tahan gatal dengan ubat sapu. 


***

Aku pergi juga kelas mekap tu. Ni kami, dengan wajah tanpa sebarang calitan mekap pun. Gila nampak gelap betul muka. Time muka bisa-bisa hari tu aku just pakai minyak baby oil, kadang-kadang cuba pakai vaseline. 



Hasil mekap. Kata baru belajar. Ni pakai liquid foundation, di ajar campur-campur. Mungkin aku terambil warna gelap lebih dari yang warna cerah, jadi la base gelap begini. Dengan pipi aku macam terlebih yis. Rasa nak tampar-tampar.



Zoom dekat sikit. Ada crack dan kesan kulit kering pada dagu. Hujung bibir pun dah kedut seribu. Buat rentung je ni. Sedih betul muka jadi macam ni.

Ubat Dupasthon

Medicine Overview of Duphaston Tablet Uses of Duphaston Tablet Duphaston 10mg Tablet is used in infertility,  endometriosis  and  ...