Instagram Shots

Jumaat, 9 Januari 2015

Kad kahwin kipas

#150215 
Unik tak?

Rasanya tak ada apa yang pelik dalam dunia ni. Orang akan cipta kelainan untuk majlis perkahwinan. Mungkin kad undangan perkahwinan berbentuk kipas ni dah lama orang buat, cuma aku je jakun sikit.

Okay aku dah terima jemputan dari perempuan ini. Maka dalam tempoh tak sampai sebulan ni akan sibuk dan kelam kabut sikit. Ceh! Aku pulak yang over macam nak kawin.

Itu je nak update. Bye!



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...