Instagram Shots

Jumaat, 18 Julai 2008

Weightbrige again

This thing happened last Friday which i did wrote in previous entry. Seriously I wasn't in my mood that time. Dahlah exhausted gila, tak mampu untuk update blog pun. Pendek kata, balik pengsan.

If you're one of the good and loyal readers, I'm sure you'll know about the Weightbrigde. So tak perlu nak cerita panjang-panjang.

Mana tak penat hari itu, sebab pemantauan dibuat dari satu point ke satu point. Ada tiga tempat untuk penentusahan alat timbang pada hari itu. Tambahan pula gigi tengah buat hal. Penat tahan sakit gigi.

Eh, lupa nak bagi tau, by the time you read this i already on my way back to Skudai. Ada kenduri kesyukuran and house warming malam nanti. Ini aku buat auto-publish. Terer kan? Aku tak sempat nak jengah-jengah lagi blog korang semua.

Jom tengok gambar saja.




Harus aku pun nak interprem juga. Sesi syok sendiri.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...